Regulament cazare

 pensiunea esential

Din dorința  de a  oferi o experiență plăcuta in incinta pensiunii esential, toți

oaspeții  sunt rugați, in mod respectuos, sa respecte prezentul regulament :

–  persoanele care doresc sa se cazeze în pensiune au obligația prezentării actului de identitate , completării fisei de cazare și achitarea serviciilor turistice.

–  persoanele care intenționează accesul in camerele din pensiune , fără a fi cazate in pensiune , au obligația completării registrului vizitatorilor si prezentării unui act de identitate valabil. In caz contrar, accesul acestora este permis doar in spatiile comune (recepție, hol, restaurant).

– dacă o rezervare nu a fost achitată parțial/integral anterior datei cazării , pensiunea nu are nici o obligație de a presta servicii turistice in beneficiul vreunei persoane sau firme.

– tarifele afișate pe web site-ul pensiunii ,  sunt informative, ele pot sa crească/scadă in funcție de cerere si ofertă , tarifele afișate in recepție sunt cele practicate de pensiune.

– tarifele practicate de intermediari (agenții turism,booking etc) vor fi mai mari ,in funcție de comisionul practicat de aceștia.     (tarifele reale se găsesc la recepție-0747 338080)

– cazarea copiilor intre 0 – 7 ani este gratuită, iar copiii intre 7 – 12 ani achită jumătate din c-val. tarifului pentru adulți , daca sunt folosite paturile existente in camera.

– micul dejun este opțional.  Programul pentru servirea micului dejun  este 8.30 – 10.00

– rezervarea camerelor, efectuată de către client telefonic, prin e-mail sau fax, este informativă. –

– ora de check-in este 14.00 si ora de check-out este 11.00 in ziua următoare.

– check-out-ul se face după predarea cheii camerei in recepție si verificarea camerei de catre camerista. Dacă sunt probleme la preluarea camerei (lipsuri,deteriorări) – sesizați recepția.

– lista obiectelor de inventar existente in cameră este afișată in cameră. Pagubele rezultate din spargerea, avarierea sau distrugerea bunurilor si instalațiilor vor fi imputate clienților.

– pensiunea își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Recepționerii  pot refuza cazarea persoanelor care nu respecta regulamentul pensiunii afișat in recepție, aflate sub influența alcoolului sau drogurilor, violente verbal sau fizic, minorilor ne însoțiți de părinți, profesori sau tutore legal.   Este interzis accesul in pensiune cu substanțe inflamabile, droguri, arme albe sau animale de companie.

– fumatul este interzis in incinta pensiunii . Persoanele care nu respectă această interdicție pot fi obligate sa părăsească pensiunea si să achite o taxă de igienizare cameră, reprezentând cv-al. a doua nopți de cazare, când se constată încălcarea acestei reguli.(se poate fuma pe balcon,terasă,bancă,foișor)

– minorilor si persoanelor aflate in stare de ebrietate le va fi refuzata solicitarea de băuturi alcoolice.

– oaspeții pensiunii sunt rugați să aibă un comportament decent si un limbaj civilizat.

– este interzisă aplecarea peste balustrada balconului sau trecerea persoanelor dintr-un balcon in celalalt.

– nu este permisă cazarea persoanelor peste capacitatea maxima a camerei.

– persoanele adulte cazate in pensiune au obligația supravegherii permanente a copiilor minori care ii însoțesc.

– accidentarea minorilor in incinta sau împrejurimile pensiunii nu poate fi imputată pensiunii. Producerea de pagube in pensiune ca urmare a nesupravegherii minorilor este exclusiv imputabilă adulților care ii însoțesc, aceste pagube urmând a fi achitate de aceștia in recepție.

– clienții trebuie sa se conformeze uzanțelor pensiunii: respectarea orelor de odihnă, a normelor de conviețuire socială, a normelor morale, a comportamentului in spații publice etc.Pensiunea poate refuza cazarea in continuare a oaspeților care încalcă in mod repetat prezentul regulament.

– persoanele cazate in pensiune au obligația închiderii ușilor sau ferestrelor camerelor pe perioada in care nu sunt prezenți in cameră. Pensiunea nu iși asumă responsabilitatea in cazul furtului unor bunuri de valoare ale clienților, neasigurate sau nepredate spre depozitare in seiful din recepție.

– parcarea este gratuită ,  pensiunea nu iși asumă responsabilitatea pentru pagubele produse autoturismelor sau pentru dispariția bunurilor aparținând clienților cazați in pensiune.

– în această unitate internetul este gratuit. Datorită structurii de rezistentă a pensiunii, semnalul wi-fi poate fi mai bun in anumite părti ale acesteia, și  nu in toate spatiile din pensiune.

– planul de evacuare in caz de urgenta este afișat  pe culoare. Va rugăm urmăriți instrucțiunile personalului îndrumător. In caz de incendiu, anunțați imediat recepția si părăsiți camera.

– pensiunea accepta si plați cu card și voucher vacanță.

– pensiunea isi rezerva dreptul de a refuza cazarea sau servirea persoanelor recalcitrante, aflate in stare de ebrietate, care perturba liniștea celorlalți clienți sau care nu au achitat rezervarea si nici nu au reconfirmat rezervarea. /   Oaspeții pensiunii sunt rugați să nu folosească prosoapele hotelului pentru ștergerea încălțămintei, bagajelor sau părului proaspăt vopsit.  – Pentru alte probleme legate de sejur discutați cu recepționerul sau     administratorul .                                                  ……………………………